9 feb, 2019. Benidorm goodbye!

Efter 5 dagar i den häftiga staden Benidorm, var det dags att åka vidare. Sammantaget en mycket trevlig vistelse, mycket att titta på, fin strandpromenad, goda Tapas, härliga upplevelser och kanonväder. Dock en uppmaning till alla husbils ägare som har för avsikt att stanna några dagar på en camping och resa förtält m.m. Ställ er inte under fåglarnas favoritträd om ni inte vill ha ett prickigt tält och en nerskiten bil.

Färden gick vidare! Strax norr om Vinaros finns en berömd ställplats som vi hört mycket talas om men aldrig besökt. Spätzle Fritz!

Ställplatsen ser inte mycket ut för världen, men skenet bedrar. Allt rent och snyggt, fina toaletter, varma duschar ( gemensamma för damer och herrar) och en riktigt fin restaurang.

Vi har aldrig varit här tidigare men vi har varit strax intill på Panoramica och spelat golf ett flertal gånger, så vi kände oss ganska hemma. När vi kom in på restaurangen för att inta kvällens middag, frågade servitrisen om vi hade varit här tidigare. O ja svarade jag, vi har varit här i området många gånger och spelat golf på Panoramica. Kanske hade hon svårt med engelskan, inte vet jag, men hon hälsade oss extra välkomna och visade oss till bordet för stamgästererna – stammtisch. 

Högklassig service och en middag av absolut högsta klass.

Dyrt, javisst, men ställplatsen var gratis för oss stamgäster som ätit i Restaurangen.😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s